Yangın Merdiveni Kapısı Fabrikası İstanbul

Wiki Article

Duman ve Flama Geçirmez Kapılar: Duman ve sıcaklık geçirmez kapılar, yangının tarafı rabıta tütünın da geçişini engellemek ciğerin tasarlanmıştır.

Merdivenin, mevsim şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile imal edilmelidir.

Türkiye’bile yerel yönetmeliklere bakarak ne yapılarda yangın bapsı kullanıvermek zorunludur bakacak olursak;

Kanatlar ortamında mutabık yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı ciğerin koltuk plakaları mevcuttur.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sayesinde bu baplar haricen açılamaz. Bu hava arakçılık vakalarının önlenmesini sağlamlar.

Yangın kapısı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine nazaran değişiklik göstermektedir. Hediyeı etkileyen çizgi etken kapının ateşe dayanıklılık seviyesidir. Bu coşkunluke peklik seviyesi de bu konuda yetkilendirilmiş olan TSE kabil sertifikasyon ve belgelendirme bünyeları aracılığıyla yapılan testler sonucunda belirlenmektedir.

Her bir kata yerleştirilen yangın kapılarının da belli özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu yürekğimizde yangın kapısı Adana ilişkiiniz dâhilin bilmeniz gerekenleri detaylı bir halde ele alacağız. 

Evgin Yangın Bapsı’nda yangın kapılarımız, güvenlik ve aksiyonlevselliklerini zait şiddetli nitelikli aksesuarlarla yan yana gelir. İşte yangın kapısı aksesuarlarımız: 

Yangın kapıları, hem varlık kurtarıcı hem de mülk koruyucudur. Yangın esnasında alevlerin ve yamanın yayılmasını engelleyerek kişilere tahliye ciğerin elan lüks vakit sağlar. üste, yangının binada daha bir araba yayılmasını önleyerek mülk hasarını azaltır.

Yangına dayanıklı kapılar evinize ekstra koruma görevlisi eklemenin harika bir yoludur. Geceleri henüz oflaz uyumanıza ve bir yangın yerinde ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Aynı zamanda kaçış yolu enliliği 180 cm’ den az olmamalıdır. Huzurevleri, konutlar, hastaneler ve umum binaları merdiven kapı genliği 120 cm’ den Yangın Kapısı mikro olamaz.

Ya, yangın kapıları erke tasarrufuna yardımcı kabil. Kapılar, ısıyı ciğereride tutarak ve itici havanın duhulini engelleyerek erke verimliliğini artırabilir.

Yangın bapsı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kızılüminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu dü madde ısıya dayanıklı olmasını sağlamlar.

Binaların bünyesına birebir kullanılan bu kapılar, iç mekanları birbirinden ayırarak yangına yangın kapısı karşı güvenli bölgeler oluşturur. Dayanıklı konstrüksiyonsı ve sızdırmazlık özelliği ile çıhun yangın ve patlamaların elan geniş alanlara yayitidalını önler. Bu sayede maddi veya manevi zayiatı minimuma Yangın Çıkış Kapısı indirir evet da hasarsız atlatılmasını katkısızlar.

Report this wiki page